Rihanna este prima cântăreaţă care a depăşit 2 miliarde de descărcări pe Apple Music, potrivit unui anunţ făcut de platforma de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele cinci poziţii ale clasamentului Apple Music al celor mai ascultate cântăreţe sunt ocupate de Rihanna, Taylor Swift, Beyoncé, Ariana Grande şi Adele.

Sia, Lana Del Rey, Selena Gomez, SZA şi Lady Gaga completează top 10.

Rihanna a reacţionat pe contul ei de Instagram, unde a publicat un videoclip cu o tânără dansând şi a scris comentariul: „Când am aflat că sunt cântăreaţa care a depăşit 2 miliarde de descărcări, la nivel mondial, pe Apple Music! Doamne, e prea bine!”

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016.

În august 2016, Rihanna a concerta pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Cântăreaţa este cunoscută şi pentru acţiunile sale umanitare şi implicarea în probleme de mediu şi socio-politice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.