Cântăreaţa Rihanna îşi va prezenta noua colecţie de lenjerie intimă în încheierea Săptămânii Modei de la New York, pe 12 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista originară din Barbados va încheia evenimentul din Brooklyn cu prezentarea liniei „Savage x Fenty” imediat după prezentarea Marc Jacobs, potrivit El Pais. Detalii privind acest show nu au fost divulgate.

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani şi-a prezentat aici, anul trecut, prima colecţie sport, „Fenty x Puma”, printr-un show motocross care a transformat pasarela într-o platformă circulară, înconjurată de un deşert, cu dune roz.

Lansarea Rihannei în lumea modei a fost una de succes. Mai întâi, cu linia de cosmetice, „Fenty Beauty”, ale cărei produse se vând imediat ce sunt lansate. Apoi, ea a colaborat cu Puma pentru linia de îmbrăcăminte sport, „Fenty Puma”, prezentată în urmă cu doi ani la Săptămâna Modei de la Paris.

În luna mai a acestui an, ea a decis să facă trecerea de la şlapii îmblăniţi, care au fost epuizaţi în câteva ore, la lenjerie intimă, cu „Savage x Fenty”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.