Cântăreaţa Rihanna şi-a încurajat fanii să se înscrie pe listele electorale, în vederea alegerilor legislative parţiale, care vor avea loc în noiembrie în Statele Unite, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul din Barbados, rezident american care nu are însă drept de vot, a publicat un mesaj pe contul de Instagram, unde este urmărită de 65 de milioane de persoane. 

"Bună ziua, America! Cine este treaz de dimineaţă? Şi cine este conştient?", a scris ea. "Aveţi de făcut un lucru astăzi şi acela este de a vă înscrie pe listele electorale", a continuat comentariul alături de o fotografie care arată data limită de înscriere în 50 de State. 

În 14 dintre ele, între care Florida, Michigan şi Ohio, data limită a fost marţi. 

Acest mesaj este publicat la câteva zile după o cerere similară a cântăreţei Taylor Swift. Starul pop a explicat că va vota personal în favoarea democraţilor din Statul său Tennessee. 

Potrivit unui responsabil al platformei federale de înscriere pe listele electorale, intervievat de Buzzfeed News, 65.000 de persoane au depus cereri de înscriere în 24 de ore după mesajul publicat de Taylor Swift. 

În comparaţie, în timpul lunii august, doar 56.669 de americani s-au înscris pe liste. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.