Ridley Scott este pe cale să regizeze un film despre Bee Gees, în cel mai recent val de biografii despre artişti importanţi din industria muzicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Deadline, Scott se află în negocieri pentru a regiza un film despre popularii producători de hituri, într-un proiect în care Barry Gibb, singurul membru supravieţuitor al formaţiei Bee Gee, este implicat în calitate de producător executiv, iar Graham King, producătorul „Bohemian Rhapsody”, este de asemenea implicat. Nu au fost dezvăluite detalii despre intrigă sau distribuţie, dar filmul va avea acces la înregistrările Bee Gees prin intermediul unui acord pe care studioul Paramount l-a încheiat cu familia Gibb în 2019.

Născuţi pe Insula Man şi crescuţi în Manchester înainte de a emigra în Australia, fraţii Gibb Barry, Maurice şi Robin au format o trupă şi au lansat primul lor album în 1965. După ce s-au întors în Marea Britanie în 1967, ei au ajuns la o popularitate enormă, cu o serie de hituri, printre care „How Can You Mend a Broken Heart”, „Jive Talkin'” şi „Tragedy”. Albumul lor de pe coloana sonoră a filmului „Saturday Night Fever” s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare. Maurice Gibb a murit în 2003, iar Robin Gibb a murit în 2012.

Ridley Scott, în vârstă de 86 de ani, a finalizat recent filmările pentru continuarea filmului „Gladiator”, în care joacă Paul Mescal şi Denzel Washington, care va fi lansat în noiembrie. Potrivit Deadline, Scott a fost invitat să regizeze un film cu decor medieval cu Bee Gees în anii 1970 de către managerul lor Robert Stigwood, dar proiectul nu s-a materializat niciodată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.