Ricky Martin s-a alăturat distribuţiei serialului-antologie ”Versace: American Crime Story”, în care renumitul cântăreţ portorican îl va interpreta pe Antonio D’Amico, partenerul de viaţă al creatorului de modă Gianni Versace, informează revista Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ricky Martin, un muzician premiat cu Grammy, nu se afla la prima sa incursiune în universul actoriei. Artistul portorican a apărut în serialul muzical ”Glee” şi a jucat în două musicaluri de mare succes pe Broadway - ”Evita” şi ”Les Miserables”. 

După un prim sezon apreciat de criticii de specialitate, care a fost dedicat procesului lui O.J. Simpson, serialul ”American Crime Story”, o antologie dedicată unui criminal ale cărui fapte au marcat mass-media şi au captivat atenţia publicului, va reveni pe micile ecrane cu o nouă serie de episoade.

Fiecare sezon prezintă un caz diferit.

Al doilea sezon al serialului, dedicat uraganului Katrina din 2005, intitulată ”Katrina”, va fi difuzat în Statele Unite la începutul anului 2018.

Următorul sezon, al treilea, va fi o dramatizare de televiziune a anchetei desfăşurate în 1997 în urma asasinării designerului italian Gianni Versace de către Andrew Cunanan. 

Filmările pentru ”Versace” vor debuta la sfâşitul lunii aprilie. 

Acel sezon, intitulat ”Versace”, va fi difuzat tot în 2018, la şase luni după încheierea sezonului ”Katrina”, şi o va include în distribuţie pe celebra actriţă spaniolă Penelope Cruz.

Vedeta spaniolă o va interpreta pe Donatella Versace, sora lui Gianni Versace - interpretat în serial de actorul Edgar Ramirez.

Andrew Cunanan, asasinul lui Gianni Versace, va fi jucat de Darren Criss, un star al serialului ”Glee”. 

Sezonul intitulat ”Versace” va avea la bază cartea ”Vulgar Favors”, de Maureen Orth, iar creatorul miniseriei, Ryan Murphy, va regiza primul episod.

Ricky Martin, născut pe 24 decembrie 1971, este un cântăreţ născut în Puerto Rico. A deveni cunoscut ca membru al grupului Menudo şi, apoi, ca artist solo, începând din 1991. Albumele sale s-au vândut în peste 55 de milioane de copii pe plan mondial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.