Ricky Gervais a reacţionat în urma apariţiei acuzaţiilor de comportament sexual necorespunzător aduse lui Charlie Hanson, producătorul serialului său „After Life” şi colaborator al comediantului britanic la numeroase proiecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt şocat şi revoltat să aflu despre acuzaţiile vechi aduse de mai multe femei lui Charlie Hanson. Decizia luată a fost de înlăturare imediată a lui din producţie şi sunt încrăzător că problema este gestională cu atenţie”, a spus el într-un comunicat emis sâmbătă şi citat de Variety.

Informaţia legat de concedierea unui producător al serialului Netflix a apărut în urmă cu două zile, însă nu au fost atunci dezvăluite detalii.

Sâmbătă, ziarul britanic The Times a anunţat că este vorba despre Hanson. Netflix a confirmat ulterior că producţia în cauză este sezonul al treilea al serialului „After Life”, conceput de Gervais, care joacă şi rolul principal.

Lui Hanson, în vârstă de 68 de ani, i-a fost cerut să părăsească platourile de filmare, după ce 11 femei i-au adus învinuiri.

Hanson, care a lucrat ca producător pentru „Derek”, „Extra’s”, „In the Long Run” şi „Life’s Too Short”, a negat acuzaţiile.

Avocatul lui a transmis: „Clientul nostru este şocat şi indignat de aceste vechi acuzaţii false de comportament impropriu faţă de femei”. El a precizat că Hanson va coopera cu orice anchetă oficială.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.