Actorul Richard E. Grant va găzdui ceremonia premiilor cinematografiei brtianice BAFTA 2023, a anunţat organismul de premiere luni dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul se alătură unui grup de gazde nou anunţate în jurul evenimentului, care îi include pe Alison Hammond şi Vick Hope, precum şi pe criticul de film Ali Plumb.

Hammond va găzdui un nou studio BAFTA, oferind spectatorilor o experienţă suplimentară în timpul evenimentului, cu interviuri şi declaraţii din partea invitaţilor.

"Mă simt extrem de privilegiat să găzduiesc pentru prima dată BAFTA şi oportunitatea de a sărbători tot ce este mai bun din gama extraordinară a filmelor din acest an", a spus actorul într-un comunicat. 

Premiile BAFTA vor fi difuzate de la Sala Regală a Festivalului Southbank Centre din Londra în seara zilei de 19 februarie. Nominalizarea din acest an va fi anunţată joi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.