Remake-ul „A star Is Born”, cu Bradley Cooper, care este şi regizorul lungmetrajului, şi Lady Gaga, va avea premiera pe 31 august la Festivalul de Film de la Veneţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Debutul regizoral al actorului Bradley Cooper (cunoscut din filme ca „American Sniper”, „American Hustle” şi „Silver Linings Playbook”) reprezintă şi debutul în lungmetraj al cântăreţei Lady Gaga, care a mai jucat în producţia de televiziune „American Horror Story”. 

Filmul va fi prezentat în afara competiţiei, la Sala Grande a Palazzo del Cinema.

„A Star is Born”, noua variantă a poveştii consacrate de Kris Kristofferson şi Barbra Streisand în 1976, va rula în cinematografe din luna octombrie. 

Cooper joacă rolul musicianului Jackson Maine, care o descoperă pe tânăra cântăreaţă aspirantă Ally (Gaga), de care se îndrăgosteşte.

Coloana sonoră este formată din cântece originale, interpretate live de Cooper şi Gaga, care a scris o mare parte dintre ele împreună cu artişti ca Lukas Nelson, Jason Isbell şi Mark Ronson. 

Din distribuţie mai fac parte Andrew Dice Clay, Dave Chappelle şi Sam Elliott.

Scenariul este scris de Eric Roth, Bradley Cooper şi Will Fetters, iar filmul este produs de Bill Gerber, Jon Peters, Bradley Cooper, Todd Phillips şi Lynette Howell Taylor.

Ravi Mehta, Basil Iwanyk, Niija Kuykendall, Sue Kroll, Michael Rapino şi Heather Parry sunt producători executivi. 

Cea de-a 75-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia va avea loc între 29 august şi 8 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.