Regizorul sud-coreean Kim Ki-Duk este acuzat că ar fi agresat o actriţă în timpul filmărilor la "Moebius" din 2013, iar procuratura a deschis o anchetă în acest caz, notează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kim Ki-Duk este acuzat că ar fi lovit o actriţă în timpul filmărilor, potrivit unui purtător de cuvânt. 

Cariera cineastului include premii precum Leul de Aur pentru cel mai bun film la Festivalul de la Veneţia din 2012 pentru "Pieta" şi Ursul de Argint la Berlin pentru "Samaritan Girl", în 2004. 

Potrivit agenţiei de presă sud-coreene Yonhap, o actriţă a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a depus plângere procurorilor acuzându-l pe Kim că a pălmuit-o în faţa echipei de pe platou, în 2013, când filma "Moebius", insultând-o şi forţând-o să apară nud într-o scenă. 

Ea a abandonat filmul, un thriller despre incest, iar rolul a fost preluat de o altă actriţă. 

"O plângere penală a fost întocmită împotriva regizorului Kim Ki-Duk şi procurorii au deschis o anchetă", a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al procurorilor din districtul central de la Seul. 

Într-un comunicat de presă, Kim a spus că "îşi va asuma responsablitatea pentru fărăfelegi", dar a negat acuzaţiile care i se aduc. 

"Moebius" a fost iniţial interzis în Coreea de Sud din cauza scenelor obscene înainte de a i se permite să lanseze după ce a scos scene controversate din film. Filmul a fost proiectat la a 70-a ediţii a Festivalului de Film de la Veneţia.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.