Cineastul Guillaume Canet a dezvăluit într-un interviu pentru Canal+ în care a vorbit despre difuzarea filmului "Au nom de la Terre", că el şi soţia sa, actriţa Marion Cotillard, au fost afectaţi de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a spus că "a avut mult noroc" pentru că a fost vorba despre o "formă uşoară" a virusului. Cei doi artişti sunt prudenţi însă: "Acum, nu ştim dacă îl putem contracta din nou", potrivit Le Figaro. 

Foarte prezent de la începutul epidemiei, Guillaume Canet apare des pe Instagram pentru a se întâlni şi a discuta cu cadrele medicale. În intervenţiile sale, el informează cu privire la distanţare, simptome, tratamente dar şi despre situaţia delicată a spitalelor. 

Pe 3 mai, actorul a cântat pentru cadrele medicale din Nantes. O performanţă apalaudată de Marion Cotillard. Actriţa a fost şi ea activă pe reţelele de socializare. Ea a donat un scaun, amintire de pe platourile de filmare de la "Public Enemies", la tombola caritabilă Stars Solidaires. 

Marion Cotillard, premiată cu Oscar pentru rolul Edith Piaf din „La môme” (2007), a jucat în filmul "Contagion", de Steven Soderberg, unde a interpretat un medic epidemiolog. 

Canet a jucat, cel mai recent, în „Au nom de la terre”. Este cunoscut din filme ca „The Beach” (2000), „Jeux d'enfants” (2003), „Double Vies” (2018) şi „La Belle époque” (2019). Ca regizor, a semnat, între altele, „Les petits mouchoirs” (2010) şi continuarea, „Nous finirons ensemble” (2019), ambele cu Lellouche în distribuţie, şi „Rock’n’roll” (2017).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.