Chris Columbus, regizorul filmului "Mrs. Doubtfire" (1993), a mărturisit că există multe scene de improvizaţie ale lui Robin Williams care au fost tăiate la montaj pentru că nu erau adaptate pentru publicul tânăr şi se gândeşte să realizeze un documentar cu acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robin Williams era atât de talentat la improvizaţie încât există multe scene tăiate din filmul-cult "Mrs. Doubtfire". Internauţii speculează posibilitatea unei noi versiuni a filmului, care să includă aceste scene, uneori prea îndrăzneţe pentru publicul tânăr, potrivit site-ului Vulture. 

Întrebat despre acest subiect pentru site-ul Entertainment Weekly, regizorul Chris Columbus a asigurat: "Nu va putea exista o versiune nerecomandată celor cu vârste sub 17 ani a acestui film". 

Cineastul a confirmat însă că toate improvizaţiile lui Robin Williams constituie material pentru "trei sau patru alte versiuni ale filmului", dar a precizat că acestea nu vor exista. 

"Mă gândesc să fac un documentar despre realizarea filmului, cu scopul de a permite oamenilor să descopere unele scene reeditate în versiune "nerecomandat sub 17 ani", a mărturisit el. "Problema este că există o mare parte de care nu-mi amintesc. Îmi amintesc doar de ce este în film. Dar ştiu că este mult material extraordinar de amuzant". 

Acest documentar ar putea să includă şi interviuri din epocă niciodată difuzate cu Chris Columbus, Raja Gosnell, care a realizat montajul, şi producătoarea şi fosta soţie a lui Robin Williams, Marsha Garces Williams.

"Mă gândesc că ar fi cea mai bună abordare. Sunt foarte mândru de film", a adăugat regizorul. "Sunt cu adevărat mulţumit de Mrs. Doubtfire, deci nu este niciun motiv să propun o nouă versiune. Versiunea bună este deja lansată în lumea întreagă". 

Filmul ”Mrs. Doubtfire”, regizat de Chris Columbus, a consolidat statutul de star al comediei americane pe care îl avea deja actorul Robin Williams în perioada filmărilor. Pelicula a obţinut încasări de peste 441,2 milioane de dolari pe plan mondial.

Actorul Robin Williams s-a sinucis pe 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.