Regizorul chilian Nicolás López a fost acuzat de opt femei de hărţuire sexuală, iar o anchetă a fost demarată în acest sens, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezvăluirile au fost publicate sâmbătă de o revistă chiliană, iar luni, cineastul s-a scuzat luni faţă de victime, printr-un mesaj video publicat online. El a spus că este „în stare de şoc” şi, admiţând că este posibil să fi avut un comportament „de imbecil”, a negat că ar fi fost un „hărţuitor sau abuzator”.

Procurorul din Santiago, Manuel Guerra, a declarat marţi că a cerut deschiderea unei investigaţii. „Din ce a fost dezvăluit în revistă, există câteva lucruri care pot constitui abuz sexual, dar asta va fi determinat printr-o anchetă”.

Între femeile care l-au acuzat pe López de comportament sexual nepotrivit se numără actriţa şi jurnalista Daniela Ginestar şi actriţa şi modelul Josefina Montane.

Regizorul în vârstă de 35 de ani a devenit cunoscut odată cu trilogia „Que pena tu vida” (2010), „Que pena tu boda" (2011) şi „Que pena tu familia" (2012), iar înainte de asta a lansat comedia„Santos” (2008).

În luna aprilie, autorităţile chiliene au deschis o anchetă privind acuzaţiile de abuz sexual aduse regizorului Herval Abreu, cunoscut drept „ţarul” telenovelelor chiliene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.