Reed Morano, premiată cu Emmy pentru regia serialului „The Handmaid's Tale”, se află în negocieri pentru a regiza „Keeper of the Diary”, o dramă despre încercare lui Otto Frank de a găsi un editor pentru jurnalul fiicei lui, Anne Frank, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul, care va prezenta căutarea unui editor pentru acest jurnal, pe care Anne Frank l-a ţinut în timp ce se ascundea de nazişti, în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, aparţine companiei Fox Searchlight.

Această dramă va arăta cum Otto Frank găseşte un aliat - Barbara Zimmernan, junior editor la editura Doubleday, care apoi a cofondat şi coeditat revista The New York Review of Books.

Anterior, actorul Kenneth Branagh se afla în negocieri pentru a regiza şi pentru a juca rolul principal în acest proiect.

Fox Searchlight a câştigat „Keeper of the Diary”, un scenariu scris de Evan Kilgore şi Samel Franco, într-o licitaţie care a fost organizată anul trecut.

Matti Leshem şi Lynn Harris vor produce proiectul pentru compania lor, Weimaraner Republic Pictures.

Ultimul film al lui Morano, „I Think We're Alone Now”, a fost proiectat la Sundance Film Festival în luna ianuarie şi a fost achiziţiont pentru distribuţie de Momentum Pictures.

Anul acesta, producţia filmului „The Rhythm Section” al lui Morano - un thriller în care rolul principal este interpretat de Blake Lively, a fost suspendată, după ce actriţa s-a accidentat în timpul filmărilor. Iniţial, Paramount a programat premiera acestui film pe 22 februarie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.