„Red”, apărut în 2012, este al doilea album din discografia cântăreţei Taylor Swift care va fi reînregistrat şi artista a anunţat că îl va lansa în luna noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Swift a transmis pe reţelele de socializare că versiunea reînregistrată a celui de-al patrulea album al ei, „Red (Taylor’s Version)”, va fi lansată pe 19 noiembrie.

Noul disc va cuprinde 30 de piese, inclusiv una cu o durată de 10 minute despre care nu a dat detalii, însă fanii speculează că ar putea fi vorba despre o variantă extinsă a „All Too Well”.

Albumul original are 16 melodii, iar o versiune deluxe a inclus trei piese noi.

În luna aprilie, cântăreaţa a lansat „Fearless (Taylor’s Version)”, primul din seria albumelor pe care a anunţat că le reînregistrează, după ce catalogul ei de la Big Machine Label Group a fost cumpărat în iunie 2019 de Ithaca Holdings a lui Scooter Braun.

În noiembrie 2020, după ce înregistrările master ale pieselor artistei au fost vândute încă o dată către Shamrock Holdings, Swift a anunţat că începe să reînregistreze muzica sa mai veche.

„Fearless (Taylor’s Version)” a debutat pe primul loc în Billboard 200, devenind al treilea album al ei care a înregistrat performanţa în mai puţin de un an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.