Recording Academy, organizaţia care acordă premiile Grammy, şi Deborah Dugan, fost preşedinte-CEO, au ajuns la o înţelegere în cazul demiterii ei cu zece zile înainte de gala din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două părţi au emis joi seară un scurt comunicat comun, informează Variety: „Recording Academy şi Deborah Dugan au căzut de acord să îşi rezolve neînţelegerile şi să menţină termenii acordului confidenţiali”.

Audierile de arbitraj erau programate să înceapă luna viitoare. Avocatul lui Dugan şi reprezentanţii Recording Academy au refuzat să dea mai multe detalii.

Această înţelegere este cea mai recentă acţiune dintr-o serie întreprinsă de Harvey Mason Jr., şeful Recording Academy, care reflectă efortul lui de a calma unele dintre controversele care au apărut în jurul organizaţiei în ultimii ani.

Printre aceste acţiuni se numără distribuirea a 24 de milioane de dolari ca sprijin pentru membrii comunităţii afectaţi de pandemie şi eforturi de remediere a lipsei diversităţii rasiale şi de gen.

În martie 2020, Dugan a fost concediată, la câteva luni după ce a fost acuzată că a creat un mediu de lucru toxic şi după ce ea a semnalat cazuri de hărţuire sexuală, nereguli în votul pentru premiile Grammy şi conflicte de interese din cadrul Academiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.