Realizatorul TV şi actorul Jimmy Kimmel va prezenta cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar, ce va avea loc pe 4 martie, la Los Angeles, potrivit unui anunţ făcut marţi de Academia de film americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AMPAS (Academy of Motion Picture Arts & Sciences) a dezvăluit că show-ul de anul viitor va fi produs de Michael De Luca şi Jennifer Todd, care s-au ocupat de gala din 2017, dar şi că, pentru al doilea an consecutiv, Jimmy Kimmel va prezenta evenimentul.

”Dacă aveţi impresia că am dat-o în bară la final anul acesta, staţi să vedeţi ce am plănuit pentru a 90-a aniversare!”, a spus Kimmel, potrivit BBC. ” 

Jimmy Kimmel este prima vedetă care găzdueşte doi ani la rând gala premiilor Oscar, după actorul Billy Crystal (1997, 1998).

”Mike şi Jennifer au produs un show frumos, care a fost impresionant vizual”, a spus marţi preşedinta academiei Cheryl Boone Isaacs. ”Iar Jimmy a dovedit, de la monologul de început şi până la finalul pe care nu ni-l puteam imagina, că este una dintre cele mai bune gazde Oscar din istorie”.

”Mulţumesc academiei pentru că mi-a oferit încă o dată ocazia să prezint Oscarurile (presupunând că am deschis plicul corect)”, a scris Kimmel pe Twitter.

Jimmy Kimmel, născut pe 13 noiembrie 1967, este un apreciat actor de comedie şi prezentator de televiziune american. El este creatorul şi prezentatorul talk-show-ului de televiziune ”Jimmy Kimmel Live!”, difuzat de postul ABC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.