Lungmetrajul „Raya and the Last Dragon”, animaţie Disney realizată pe computer, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Animaţia o are în centru pe Raya, o luptătoare hotărâtă să găsească ultimul dragon de pe tărâmul Kumandra, un Pământ reimaginat, populat de o civilizaţie străveche.

Filmul a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 5,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

În total, lungmetrajul are încasări de 15,8 milioane de dolari, la nivel nord-american, şi de 36,8 milioane de dolari, la nivel internaţional.

Lungmetrajul live-action „Tom and Jerry” al Warner Bros., regizat de Tim Story, s-a menţinut pe poziţia secundă în clasament, după ce, în al treilea weekend de la debut, a generat încasări de 4,1 milioane de dolari.

Filmul SF de aventuri „Chaos Walking”, de Doug Liman, cu Tom Holland în rol principal, şi-a păstrat de asemenea locul, al treilea, cu 2,2 milioane de dolari încasări înregistrate în al doilea weekend de la premieră.

„Boogie”, regizat de Eddie Huand, despre Alfred „Boogie” Chin, fenomen al bachetului din Queens (New York), care visează să joace în NBA, a generat încasări de 730.000 de dolari în al doilea weekend de la debut şi a ocupat din nou locul al patrulea în top.

Animaţia „The Croods: A New Age” s-a clasat pe poziţia a cincea, după ce, în al 16-lea weekend de la premieră, a generat încasări de 520.000 de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de comedia „Jathi Ratnalu”, filmul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek în distribuţie, „Wonder Woman 1984”, cu Gal Gadot, şi de „The Father”, cu Anthony Hopkins şi Olivia Colman în distribuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.