Rapperul Will.i.am, liderul trupei Black Eyed Peas, a devenit consilier de strategie pentru membrii consiliului de administraţie de la Atom, o companie din Marea Britanie care oferă produse bancare online, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atom reprezintă cea mai recentă incursiune în universul tehnologiei digitale pentru celebrul rapper devenit antreprenor.

În ultimii ani, Will.i.am a lansat o gamă de ceasuri inteligente în colaborare cu Deutsche Telekom şi a încheiat parteneriate cu doi giganţi din industria tehnologiei - Apple şi Intel.

”Ambiţia companiei Atom este aceea de a-i ajuta pe oameni să înţeleagă piaţa şi să îşi administreze banii mai bine”, a declarat Will.i.am.

Atom, una dintre noile bănci online care încearcă să concureze cu tradiţionalele bănci britanice, oferind servicii mai rapide, pe dispozitive mobile. 

Potrivit unui comunicat de presă ce a fost dat publicităţii de compania britanică, cunoştinţele pe care le deţine rapperul Will.i.am în domeniul tehnologiei vor ajuta compania Atom să se extindă.

Banca Atom, cu sediul în Durham, a fost înfiinţată în 2016 sub forma unor magazine de aplicaţii online şi oferă clienţilor diverse servicii, precum depozit bancar şi credit ipotecar, cu ajutorul unor intermediari.

William James Adams Jr, născut pe 15 martie 1975, cunoscut sub numele de scenă Will.i.am, este liderul grupului Black Eyed Peas, alături de care a lansat multe albume de succes şi a câştigat numeroase trofee importante, inclusiv şapte premii Grammy. Este compozitor, cântăreţ şi actor, iar în ultimii ani s-a remarcat în calitate de dezvoltator al unor noi tehnologii ce ar putea fi utilizate în viitorul apropiat în alte domenii de activitate, precum modă, inginerie, jocuri video şi industria spaţială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.