Rapperul Travis Scott a cumpărat cu peste 23 de milioane de dolari o proprietate în Los Angeles, aceasta fiind una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare recente din regiune, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jacques Webster, pe numele real, a achiziţionat proprietatea din cartierul Brentwood cu 23,5 milioane de dolari, iar între vecinii săi se numără LeBron James şi Petra Ecclestone.

Casa care are o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi are şapte dormitoare şi 11 băi, dispuse pe trei niveluri. Arhitectura modernă este inspirată de un iaht, aşa cum a descris compania imobiliară la care a fost listată.

Proprietatea a fost scoasă la vânzare anul trecut la preţul de 42 de milioane de dolari. Preţul ei a fost redus de două ori şi agenţii imobiliari au fost schimbaţi până ca Travis Scott să plătească 23,5 milioane de dolari cash, potrivit documentelor proprietăţii. 

Deşi cu o reducere semnificativă, aceasta a fost una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare recente din zona Los Angeles.

În prezent, reşedinţa rapperului se află în zona Benedict Canyon şi valorează 13,5 milioane de dolari. Aceasta a fost cumpărată împreună cu fosta iubită Kylie Jenner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.