Mogulul rap Sean ”Diddy” Combs este dat în judecată de o femeie care afirmă că acesta a drogat-o şi a agresat-o sexual, în 1991, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un proces văzut de BBC, reclamanta afirmă că agresiunea a avut loc în timpul unei întâlniri cu rapperul.

Combs a ajuns, recent, la o înţelegere într-un alt dosar de agresiune sexuală deschis de cântăreaţa R&B Casandra "Cassie" Ventura, fostă iubită a acestuia.

Un reprezentant al rapperului a numit cele mai recente acuzaţii ”inventate şi necredibile”.

”Este pur şi simplu o încercare de a obţine bani şi nimic mai mult”, a declarat, joi, pentru BBC, purtătorul de cuvânt.

În proces, reclamanta, Joi Dickerson-Neal, afirmă că îl cunoştea pe Combs – care are şi numele de scenă Puff Daddy şi P Diddy – prin intermediul unor cunoştinţe. Ea a apărut, de asemenea, într-unul dintre videoclipurile sale.

Potrivit plângerii, în 3 ianuarie 1991, ea a acceptat ”fără tragere de inimă” să se întâlnească cu Combs la un restaurant din Harlem unde lucra şi el a ”insistat să îi ţină companie în timp ce participa la mai multe evenimente din oraş”.

Ea afirmă că în acel timp a fost drogată de rapper, ”rezultatul fiind că era într-o stare fizică în care nu putea sta în picioare sau merge singură”.

Ulterior, el a dus-o cu maşina în locul în care stătea el, unde a agresat-o sexual, potrivit plângerii.

Ea afirmă că ulterior a aflat că el a filmat în secret totul şi a arătat imaginile mai multor persoane.

Documentele din dosar arată că, după presupusa agresiune, viaţa ei a intrat în ”vrie” – ea s-a confruntat cu probleme de sănătate mentală şi în scurt timp a renunţat la colegiu.

Acţiunea în justiţie a venit cu câteva ore înainte ca Decretul supravieţuitorilor adulţi din New York – care permite presupuselor victime ale infracţiunilor sexuale să acţioneze în instanţă după ce a intervenit prescripţia – să iasă din vigoare, la 24 noiembrie.

”Clienta noastră nu a putut să scape de impactul continuu al răului pe care Combs I l-a provocat în urmă cu mulţi ani”, a afirmat Jonathan Goldhirsch, unul dintre avocaţii reclamantei.

”Prin Decretul supravieţuitorilor adulţi, se poate adresa justiţiei pentru a căuta, într-un final, dreptatea”, a arătat el.

Un reprezentant al lui Combs a afirmatr: ”Acest proces de ultimă oră este un exemplu de cum o lege bine intenţionată poate fi întoarsă. Povestea veche de 32 de ani a lui Dickerson este inventată şi nu este credibilă”.

Acesta este al doilea proces pentru agresiune sexuală împotriva lui Combs în decursul acestei luni.

Ventura l-a acuzat pe mogulul din muzică de viol şi trafic de persoane într-un proces federal deschis săptămâna trecută. Ea a susţinut că producătorul a violat-o şi a bătut-o timp de peste 10 ani, începând de când ea avea 19 ani şi el 37.

Cei doi au ajuns la o înţelegere la o zi după ce procesul a fost intentat.

Combs a negat acuzaţiile lui Ventura şi avocatul său a afirmat că decizia de a ajunge la o înţelegere nu reprezintă o recunoaştere a vreunei fapte reprobabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.