Rapperul Mac Miller, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unui amestec de fentanil şi cocaină, potrivit unui raport toxicologic al medicului legist. Potrivit raportului, la ora la care a murit, pe 7 septembrie, cântăreţul consumase şi alcool, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Malcolm James McCormick, pe numele său real, a devenit celebru cu albumul său de debut din 2011, şi urma să începă turneul de promovare a celui mai recent album "Swimming".

"În dimineaţa zilei de 7 septembrie, Malcolm McCormick a fost găsit inconştient.... autorităţile au fost anunţate şi a fost declarat mort la 11:51 (18:51 GMT)", au precizat autorităţile. Moartea sa a fost caracterizată acceidentală. 

Miller s-a despărţit anul acesta de iubita sa, cântăreaţa Ariana Grande, despărţirea lor fiind intens mediatizată.

Cei doi s-au întâlnit în 2012, au colaborat la câteva melodii şi au cântat împreună la concertul One Love din Manchester din 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.