Daddy Yankee, unul dintre co-autorii piesei de succes "Despacito", a fost victima unui jaf în camera de hotel din Valencia, de unde i-au fost furate bijuterii în valoare de peste 2 milioane de dolari, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, cântăreţului i-au fost furate bijuterii din aur şi diamante în valoare de peste 2 milioane de dolari. 

Daddy Yankee este un obişnuit al cifrelor mari. "Despacito", refrenul verii 2017, şi cel mai urmărit videoclip pe YouTube a atins 5,4 miliarde de vizualizări. O performanţă realizată împreună cu compatriotul Luis Fonsi. 

Daddy Yankee nu se afla în camera de hotel în momentul jafului. Un bărbat reuşit să păcălească personalul hotelului, dându-se drept apropiat al artistului.

O anchetă este în desfăşurare pentru a stabili identitatea hoţului, a confirmat purtătorul de cuvânt al artistului pentru Bilboard. Potrivit presei locale, impostorul, destul de convingător, a cerut personalului de la hotelul Melía să-i deschidă seiful din cameră. Peste două milioane de dolari în bijuterii şi 2.500 de dolari numerar se aflau în acesta. 

A doua zi, după aventura spaniolă nefericită, un alt eveniment dramatic l-ar fi putut costa viaţa pe artist. La Festiv'Halle din Martigues, joi seară, scena evenimentului s-a prăbuşit, potrivit La Provence. Nu au fost înregistrate victime.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.