Rapperul canadian Drake a publicat pentru prima dată fotografii cu fiul lui, dar şi un mesaj de încurajare pentru fani în plină criză sanitară provocată de Covid-19 în întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni dimineaţă, Drake, pe numele real Aubrey Drake Graham, a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apare fiul lui, Adonis, dar şi o imagine cu părinţii lui. El a fost mereu discret privind viaţa sa personală şi nu a distribuit până acum fotografii cu fiul lui în vârstă de 2 ani.

„Ce este cel mai important pentru voi acum este să vă conectaţi la propria lumină interioară. Asta va produce cea mai mare deschidere. Fiţi încrezători că aveţi toată puterea interioară de a face asta şi, pentru a face asta, relaţionaţi cu oamenii şi lucrurile care vă aduc multă bucurie”, a scris el.

El a continuat: „Când mintea începe să meargă spre analizare sau teamă, mutaţi-vă atenţia imediat spre ceva luminos. Nu contează ce s-a întâmplat în trecut şi ce se întâmplă în jurul nostru acum, puteţi oricând să alegeţi să evadaţi din roata suferinţei şi panicii şi să vă deschideţi propriei lumini”. 

„Amintiţi-vă că nu sunteţi singuri şi dacă aveţi nevoie să vă fie amintit acest lucru, cereţi sprijini şi veţi primi. (...) trebuie să aveţi încredere. Este imposibil să controlaţi ceea ce vă înconjoară, dar când vă concentraţi pe cum vreţi să vă simţiţi, totul vă va ajuta. Îmi iubesc şi îmi lipsesc familia şi prietenii şi abia aştept ziua fericită când vom putea toţi să ne întâlnim. Până atunci, vă rog, ţineţi-vă luminile aprinse”, a mai scris rapperul în vârstă de 33 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.