Rapperul britanic Solo 45, o figură a genului grime în plină ascensiune, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru că a violat şi sechestrat patru femei, filmând unele dintre actele sale cu telefonul, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 33 de ani, Andy Anokye a fost condamnat la Bristol pentru 30 de capete de acuzare într-o perioadă de doi ani. 

Rapperul făcea parte din Boy Better Know, un colectiv de artişti grime, amestec de hip-hop şi rap, gen apărut în anii 2000 în Regatul Unit. 

El le-a supus pe victimele sale la tortură, simularea înecului, interogatorii. El a susţinut că a fost vorba despre jocuri de rol consimţite, de un joc numit "prinde-mă, violează-mă", şi a afirmat că el le avertiza pe partenerele sale că le va "teroriza". 

Poliţia a deschis o anchetă după reclamaţia unei tinere pentru viol în 2017. După ce l-au arestat, anchetatorii au descoperit videoclipuri în telefonul său care arătau că a agresat mai multe femei. În timp ce a pronunţat pedeapsa, judecătorul William Heart a subliniat faptul că nu a avut "limite" şi a fost lipsit de empatie faţă de victimele sale. 

Ceilalţi membri ai grupului au ignorat "latura sumbră" a tânărului care ar fi avut un viitor strălucit în muzică. El semnase cu casa de discuri Island Records şi a colaborat în special cu Stormzy. 

În timpul procesului, imagini cu faptele sale au fost difuzate, arătând-o pe una dintre victimele sale în lacrimi, strigând "te urăsc". Procurorul l-a descris drept un om "periculos", "calculat şi foarte manipulator". Avocata rapperului a spus că speră să urmeze un tratament. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.