Rapperul american Jay-Z a avut cont de Instagram doar 24 de ore, timp în care a promovat filmul difuzat de Netflix „The Harder They Fall”, pe care îl coproduce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 24 de ore de când a apărut pe Instagram, Jay-Z şi-a închis contul. Creată marţi, pagina a dispărut joi, timp în care artistul a acumulat mai mult de 2 milioane de urmăritori. El şi-a promovat westernul „The Harder They Fall”, lansat miercuri de Netflix. 

Singura postare a lui Jay-Z pe Instagram a fost afişul lungmetrajului lui James Samuel. 

„The Harder They Fall” vorbeşte despre destinul celor mai mari cowboy de culoare din Vest, rămaşi mult timp uitaţi de istorie. În distribuţie: Regina King, Idris Elba, Jonathan Majors şi Zazie Beetz. 

Dacă mai mult de 2 milioane de persoane s-au grăbit să urmărească contul rapperului, el nu a urmărit decât contul soţiei sale, Beyoncé, potrivit CBS. La rândul ei, cântăreaţa cu 217 milioane de fani pe reţeaua de socializare, a ales să urmărească doar contul lui Jay-Z.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.