Rapperul american DaBaby a fost eliberat din închisoare, după ce a fost reţinut pe 2 ianuarie sub acuzaţia de agresiune, şi va fi audiat săptămâna aceasta la Miami, scrie NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul originar din Carolina de Nord, pe numele real Jonathan Kirk, a fost arestat în Florida după ce a avut o altercaţie cu un promoter privind onorariul pentru un recital live.

Poliţia a aflat mai târziu că pe numele lui exista deja un mandat din Texas, pentru o situaţie similară.

Incidentul din Miami a început la hotelul Novotel, unde era cazat rapperul. El a început o dispută cu promoterul local după ce, aparent, a fost plătit mai puţin pentru un concert la Cafe Iguana.

DaBaby a cerut banii, discuţia a devenit mai aprinsă şi el l-a lovit pe un bărbat care se afla acolo împreună cu promoterul.

Victima a susţinut că unul dintre cei care îl însoţeau pe DaBaby i-a luat telefonul, cardul bancar şi 80 de dolari.

Poliţia l-a arestat în aceeaşi seară pe rapper, care a negat că ar fi fost implicat în incident.

Acest eveniment a avut loc la câteva zile după ce DaBaby a fost încătuşat şi citat de poliţie pentru posesie de marijuana, în urma unui concert susţinut în Ajunul Crăciunului în Carolina de Nord.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.