Regizorul Quentin Tarantino s-a căsătorit, miercuri, la Los Angeles, cu Daniella Pick, cântăreaţă de origine israeliană, anunţă The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul a avut loc la The Peninsula Beverly Hills, un hotel de cinci stele. 

Ziarul israelian Haaretz, care a anunţat primul informaţia, a publicat un amplu interviu cu designerul Dana Harel, cea care a creat rochia pentru Pick. 

Potrivit Haaretz, două dintre rochiile create de Harel pentru Pick au fost purtate de mireasă în timpul ceremoniilor de logodnă - una la Hollywood şi alta în Tel Aviv. 

Pick şi Tarantino, care s-au cunoscut în 2009, pe când regizorul călătorea în Israel pentru a-şi promova filmul "Inglorious Bastards", şi-au anunţat logodna în iulie 2017. 

Pe atunci, Pick a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, ţinându-l de umeri pe Tarantino. 

"Suntem foarte emoţionaţi şi fericiţi să sărbătorim logodna noastră în Israel", a scris ea. "Vă mulţumim pentru urările voastre dragi. Ne simţim cu adevărat binecuvântaţi". 

Daniella Pick, în vârstă de 35 de ani, este fiica cântăreţului pop Svika Pick.

Tarantino, în vârstă de 55 de ani, îşi va lansa următorul său film, "Once Upon a Time in Hollywood", în 2019.

Filmul, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie, are la bază crimele comise de Charles Manson şi secta lui din 1969.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.