Queen şi Adam Lambert au reprogramat pentru vara lui 2021 segmentul european al turneului „The Rhapsody”, stabilit să înceapă în luna mai a acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria de concerte din Europa ar fi trebuit să debuteze pe 24 mai, în Bologna (Italia) şi să continue cu Franţa, Olanda, Marea Britanie şi Spania.

Având în vedere criza sanitară provocată de Covid-19, cele 27 de concerte au fost mutate în 2021, în perioada 23 mai - 7 iulie.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul trupei, aproximativ 400.000 de bilete au fost vândute pentru aceste concerte. Toate îşi păstrează valabilitatea.

Chitaristul Brian May a transmis: „Suntem foarte trişti să anunţăm amânarea concertelor din Europa, deşi, în starea nebună în care se găseşte lumea, nu poate să fie o surpriză pentru fanii noştri”. 

„Suntem toţi în asta. Devastator! Frustrant! Înspăimântător şi deranjant! Dar ne vom aduna, scutura de praf şi o vom lua de la capăt! Aveţi grijă!”, a spus bateristul Roger Taylor.

Solistul Adam Lambert a îndemnat fanii grupului să pună sănătatea pe primul loc.

Trupa Queen a lansat recent iniţiativa #DontStopUsNow, prin care este încurajată interacţiunea dintre fani. Cel mai recent, bateristul Taylor Hawkins de la Foo Fighters s-a alăturat campaniei, printr-un videoclip publicat pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.