Queen şi solistul american Adam Lambert au lansat primul episod din serialul „Lockumentary”, care prezintă momente petrecute în spatele scenei în timpul turneelor trupei britanice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul episod, intitulat „Roadies in Lockdown”, este prezentat Andy Bews, stage show manager în producţia de turneu Queen + Adam Lambert.

Bews oferă informaţii despre munca lui, iar în cele 5 minute sunt incluse imagini din timpul probelor de sunet dinaintea unor concerte susţinute în Australia, Coreea de Sud şi Japonia.

„De fiecare dată când sunt în turneu cu Queen chiar mă simt bine. Este un turneu distractiv. Ei sunt oameni minunaţi, avem o echipă uimitoare şi suntem înconjuraţi de mulţi oameni drăguţi”, spune Bews. „Este o maşinărie cu adevărat bine unsă”. 

Serialul, disponibil doar pe canalul de YouTube al trupei Queen, explorează rolul membrilor echipei aflate în turneu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.