Proiectul „Slime Language 2” al casei de discuri a rapperului Young Thug, Young Stoner Life Records, a debutat pe primul loc în Billboard 200.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Discul a fost vândut în 113.000 de unităţi în SUA, în săptămâna încheiată pe 22 aprilie, potrivit MRC Data. 

Este al trelea album al Young Stoner Life Records care ajunge pe prima poziţie a clasamentului american, după „Wunna” (Gunna), în 2020, şi „So Much Fun” (Young Thug), în 2019. 

Piesele de pe noul proiect, cântate de unii ca Gunna, Yak Gotti, Lil Duke, T-Shyne şi Lil Keed, artişti ai casei de discuri, dar şi de Drake, Lil Uzi Vert, Big Sean, NAV şi  Future, au fost accesate online de 142,68 de milioane de ori.

Young Thug însuşi cântă pe mai mult de jumătate de albumul care e considerat în top ca fiind semnat Young Thug & Various Artists. „Slime Language 2” este al doilea album No. 1 al lui, după „So Much Fun”, şi este al doilea album r&B/hip-hop lansat în 2011 care conduce Billboard 200, după „Soulfly” al lui Rod Wave, care a debutat în aprilie.

Taylor Swift şi „Fearless (Taylor’s Version)” au coborât un loc în listă, după ce albumul a fost vândut, în a doua săptămână de la lansare, în 57.000 de unităţi.

„Dangerous: The Double Album” al lui Morgan Wallen a urcat o poziţie în top, până pe trei, după ce a fost vândut în 56.000 de unităţi, în a 15-a săptămână de la apariţie, iar Justin Bieber şi „Justice” au ocupat locul al patrulea, în cobâre un loc, cu 54.000 de unităţi vândute în a cincea săptămână.

„Heart” al lui Eric Church a debutat pe locul al cincilea, cu 49.000 de unităţi vândute, şi este al şaselea album al lui care ajunge în top 10.

Top 10 este completat de „Soulfly” al lui Rod Wave, de „The Battle at Garden’s Gate” al trupei Greta Van Fleet, „The Highlights” al lui The Weeknd, de „Future Nostalgia” al cântăreţei Dua Lipa şi de „Shoot for the Stars Aim for the Moon” al lui Pop Smoke.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album; accesările audio şi video on-demand).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.