Două proiecţii speciale ale filmului "Klaus & Barroso", în prezenţa echipei, vor fi organizate, marţi, la Sala Luceafărul din Bucureşti, începând cu ora 19.00, respectiv 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produsă de Bold Film Studio, comedia "Klaus & Barroso" are în distribuţie nume îndrăgite din showbizul românesc, precum: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Şerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaş, Cătă Nicolau.

Ca să plătească o datorie urgentă, Klaus, un barman combinator, organizează cu ajutorul fratelui său, Barroso, un bodyguard iute la mânie, o petrecere a burlacilor fără ştirea patronilor clubului în care lucrează. Invitaţii sunt o adunătură colorată de corporatişti, fiecare cu frustrările şi obsesiile lui. Petrecerea clandestină merge din rău în mai rău iar cei doi fraţi sunt presaţi să găsească soluţii pentru fiecare personaj nou-apărut. Dansatoarea angajată de Klaus se ceartă cu naşul şi refuză să se mai dezbrace, patroana apare subit în club şi ameninţă că sună la poliţie, vecinul de deasupra se plânge de zgomot. Apogeul este venirea unor mafioţi puşi pe răzbunare. Pot două iubiri imposibile şi un strop de onestitate să îi salveze? E comedie, deci probabil că da.

"Klaus & Barroso" va fi disponibil începând cu 16 ianuarie în toate cinematografele din reţeaua Happy Cinema. Biletele pentru proiecţiile speciale în prezenţa echipei se pot achiziţiona la preţul de 12 lei de pe www.happycinema.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.