Producţia lungmetrajului „Rogue Squadron”, proiect „Star Wars” care urmează să fie regizat de Patty Jenkins, a fost amânată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jenkins, cunoscută pentru filmele „Wonder Woman”, şi scenaristul Matthew Robinson au dezvoltat  „Rogue Squadron” pentru Lucasfilm mai mult de un an, cu obiectivul ca producţia să înceapă în 2022. Pre-producţia era stabilită pentru finalul acestui an.

Surse apropiate proiectului au transmis The Hollywood Reporter că producătorii şi echipa filmului şi-au dat seama că programul lui Jenkins şi alte angajamente nu vor permite realizarea filmului în 2022.

Astfel, „Squadron” a fost scos din calendarul de producţii, cu speranţa ca odată ce Jenkins îşi va finaliza angajamentele anterioare va reveni la proiect.

„Squadron” urma să fie primul lungmetraj din franciză după încheierea trilogiei „Skywalker”, în 2019, cu „Star Wars: The Rise of Skywalker”. În calendar a rămas data lansării, 22 decembrie 2023, însă poate fi modificată.

Patty Jenkins lucrează la dezvoltarea „Wonder Woman 3” pentru Warner Bros. şi „Cleopatra” pentru Paramount. Iniţial, „Wonder Woman 3” era programat să urmeze „Squadron”, însă acest lucru se poate schimba acum, după ce acest proiect a fost suspendat.

Nu este clar nici dacă Lucasfilm pregăteşte alt lungmetraj „Star Wars” înainte de acesta, însă mai multe proiecte se află în dezvoltare. Între ele se află unul al şefului Marvel Studios, Kevin Feige, şi un altul al cineastului Taika Waititi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.