Regizorul Bryan Singer s-a confruntat cu mai multe probleme personale în perioada în care lucra pentru „Bohemian Rhapsody” şi a cerut să fie făcută o pauză în cadrul filmărilor, însă studiourile nu au acceptat şi l-au concediat, a explicat producătorul Graham King, citat de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Singer, creditat pentru regia filmului despre ascensiunea trupei Queen, a fost dat afară din echipa „Bohemian Rhapsody” în decembrie 2017, după ce - potrivit 20th Century Fox - a absentat inexplicabil de pe platou în câteva rânduri.

Numele lui nu a fost menţionat pe scena galei Globurilor de Aur, nici de actorul Rami Malek, premiat pentru interpretarea rolului Freddie Mercury, nici de producătorul Graham King, care a ridicat trofeul pentru „cel mai bun film - dramă”.

„Într-o situaţie nefericită, cu 16 - 17 zile înainte de finalul producţiei, Bryan Singer a avut nişte probleme, mama lui era foarte bolnavă şi el este genul de om care are nevoie de concentrare 100%”, a explicat King la un eveniment de la Skirball Cultural Center. „El a spus: vreau să facem o pauză cu filmul, pentru a se ocupa de ce se întâmpla în viaţa lui. Iar studioul voia să termine filmul. Desigur, treaba mea era să protejez filmul cu orice preţ şi de asta am fost acolo”.

După ce Singer a fost concediat, Dexter Fletcher a fost angajat să finalizeze filmul.

„Bohemian Rhapsody”, lansat pe 2 noiembrie 2018, a devenit cel mai profitabil film biografic muzical. Cu un buget de 52 de milioane de dolari, lungmetrajul a generat încasări de 780,5 milioane de dolari, la nivel global.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.