Producătorul de televiziune Charlie Hanson a fost dat afară din echipa serialului „After Life” (Netflix) al lui Ricky Gervais, după ce mai multe femei l-au acuzat de conduită sexuală necorespunzătoare, a relatat ziarul The Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lui Hanson, în vârstă de 68 de ani, i-a fost cerut să părăsească platourile de filmare pentru al treilea sezon al show-ului, după ce 11 femei i-au adus învinuiri.

„O femeie invocă un incident din 2008, când Hanson a făcut sex cu ea fără consimţământul ei într-o casă pe care ea nu o cunoştea”, a scris pe Twitter jurnalista Sophie Wilkinson, co-autoare a articolului cu Lucy Bannerman. „O altă femeie invocă un incident din 2015, când Hanson «a continuat contactul sexual» în ciuda faptului că era era într-o stare de semi-conştienţă”.

Wilkinson a spus că două dintre cele unsprezece femei au trimis, anonim, un e-mail cătreBAFTA şi Netflix săptămâna aceasta, susţinând: „Câteodată, el le promitea o carieră strălucită sub aripa lui, apoi exploata acea încredere în moduri dubioase şi ilegale”.

The Times scrie că există semnale că Hanson a fost înlăturat din rândul membrilor BAFTA.

Hanson, care a lucrat ca producător pentru „Derek”, „Extra’s”, „In the Long Run” şi „Life’s Too Short”, a negat acuzaţiile.

Avocatul lui a transmis: „Clientul nostru este şocat şi revoltat de aceste vechi acuzaţii false de comportament impropriu faţă de femei”. El a precizat că Hanson va coopera cu orice anchetă oficială.

Producţia pentru al treilea sezon „After Life” a început în a doua parte a lunii aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.