Biroul procurorului din Los Angeles a anunţat joi că cercetează noi acuzaţii de hărţuire sexuală în care sunt implicate trei celebrităţi: producătorul Harvey Weinstein, actorul din filme de acţiune Steven Seagal şi Anthony Anderson, star în comedia de televiziune "Black-ish", relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cazul în care este implicat Weinstein este al şaselea între cele revizuite de procurorii din Los Angeles. 

Purtătorul de cuvânt al procurorului, Greg Risling, nu a oferit detalii privind acuzaţiile sau când au avut loc presupusele agresiuni. 

Reprezentanţi ai producătorului Weinstein şi Segal nu au oferit un punct de vedere. 

Weinstein a fost acuzat în New York în trei cazuri de agresiune sexuală. El a fost acuzat de mai mult de 70 de femei de hărţuire sexuală, inclusiv viol, dar a negat că ar fi avut vreo relaţie sexuală neconsimţită cu cineva. 

Învinuirile iniţiale împotriva lui Weinstein din 2017 au dat naştere mişcării "#MeToo" prin care au fost denunţaţi bărbaţi din industria de divertisment, din mediul de afaceri şi din politică care au fost acuzaţi de agresiuni sexuale, unii demisionând. 

Seagal, în vârstă de 66 de ani, star al filmelor de acţiune din anii 1980 precum "Under Siege", a primit cetăţeania rusească de la preşedintele Vladimir Putin în 2016 şi luna aceasta a fost numit trimis special al Rusiei în SUA pentru facilitarea relaţiilor dintre cele două ţări privind cooperarea culturală şi pe probleme umanitare.

Acuzaţiile care îl privesc pe Anderson, în vârstă de 47 de ani, au fost anunţate de presa americană în iulie. 

Site-ul de ştiri de divertisment The Blast a scris că o femeie a depus o plângere la Poliţia din Los Angeles, acuzându-l pe Anderson că a agresat-o anul trecut după ce a lucrat la un eveniment organizat de actor. 

Reprezentanţi ai lui Anderson spun într-un comunicat că autorităţile nu l-au contactat nici pe el, nici pe reprezentanţii săi în această problemă. 

"Este regretabil că oricine poate depune plângere la poliţie chiar dacă este adevărat sau fals", se arată în comunicat. "Anthony contestă această acuzaţie". 

Anderson a fost nominalizat luna trecută al premiile Emmy pentru performanţa din serialul de comedie "Black-ish". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.