Procesul intentat de James Safechuck, unul dintre bărbaţii care susţin că Michael Jackson i-a abuzat sexual în copilărie, a fost respins de un judecător californian, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Companiile lui Jackson i-au permis starului să abuzeze copiii, susţine Safechuck, care a dat în judecată MJJ Productions şi MJJ Ventures în 2014. Despre acestea, el a spus că „au fost create pentru a facilita abuzul sexual al lui Jackson asupra copiilor”.

Judecătorul Mark Young a respins cazul, spunând că aceste companii nu aveau obligaţia de îngrijire a lui Safechuck.

Jonathan Steinsapir, care a reprezentat MJJ Productions şi MJJ Ventures, şi Howard Weitzman, avocat care l-a reprezentat pe Jackson, au declarat pentru BBC că sunt mulţumiţi de decizia Curţii şi că acuzaţiile lui Safechuck nu au temei.

Safechuck, care a apărut cu Michael Jackson în reclama la Pepsi, este unul dintre cei doi bărbaţi care au adus acuzaţii cântăreţului în documentarul „Leaving Neverland”, lansat anul trecut.

În procesul intentat, el a spus că Jackson l-a abuzat de sute de ori, în casele lui şi în turnee, la finalul anilor 1980 şi începutul anilor 1990.

Acum, James Safechuck este hotărât să facă apel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.