Un nou proces a fost deschis împotriva lui Marilyn Manson, de această dată de o fostă iubită care îl acuză pe cântăreţ că a violat-o şi a ameninţat că o omoară, potrivit NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia, a cărei identitate nu a fost divulgată, l-a cunoscut pe Manson la o petrecere înainte de gala Grammy din 2011. Deşi relaţia lor era „romantică” la început, în documente este susţinut că acesta a devenit violentă destul de rapid.

Ea povesteşte că Manson a violat-o în iunie 2011, când s-a dus să înapoieze o cheie a apartamentului lui, ameninţând-o ulterior că o omoară. Tot în documente este descris cum Manson i-a prezentat femeii o înregistrare intitulată „Groupie”, filmată în 1996, în care el lega de un scaun o tânără femeie, o umilea şi o ameninţa cu un pistol. 

Reclamanta îl dă în judecată pentru despăgubiri şi o declaraţie că prin acest comportament Manson a încălcat legea. 

Un membru al echipei lui Marilyn Manson a negat vehement acuzaţiile.

În urmă cu câteva zile, poliţia statului american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele Brian Hugh Warner, cunoscut ca Marilyn Manson, în legătură cu acuzaţii de agresiune, care implică un operator video în timpul unui concert din Gilford, în 2019.

În prima parte a lunii mai, el a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire. Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles.

Managementul lui Manson a negat vehement orice acuzaţie de agresiune.

La începutul acestui an, el a fost abandonat de casa de discuri Loma Vista Recordings, după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani, iar, mai recent, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

Manson a negat şi aceste acuzaţii, spunând că sunt „denaturări oribile ale realităţii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.