Palatul Kensington a confirmat că Prinţul William şi Kate Middleton vor participa la gala premiilor BAFTA, pe 19 februarie, după o absenţă de doi ani, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul William, preşedintele Academiei Britanice de Arte de Film şi Televiziune, nu a mai participat la gală din 2020.

William şi Kate au rabsentat de la ceremonia din aprilie 2021 din cauza decesului Prinţului Philip, cu o zi înainte. Anul trecut, însă, au lipsit şi ei de la ceremonie. Un purtător de cuvânt al BAFTA a declarat la acea vreme pentru Variety că acest lucru se datorează „constrângerilor din calendar”.

La premiile din acest an, Prinţul şi Prinţesa de Wales – aşa cum sunt numiţi acum – vor urmări ceremonia, apoi vor merge în culise pentru a se întâlni cu câştigătorii şi cu nominalizaţii la premiul EE Rising Star.

Gala BAFTA va avea loc la Royal Festival Hall pe 19 februarie. CEremonia va fi difuzată pe BBC One şi iPlayer de la ora 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.