Primul trailer al filmului „Jurassic World: Fallen Kingdom” a fost lansat, joi, şi îl prezintă pe actorul Jeff Goldblum reluându-şi rolul doctorului Ian Malcolm, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jeff Goldblum a jucat în primul film din serie, ”Jurassic Park”, lansat în 1993, în care a interpretat personajul Ian Malcolm, şi a reluat acel rol în continuarea din 1997 a acelei pelicule, ”The Lost World: Jurassic Park”. Starul american nu a jucat însă în al treilea film din serie, ”Jurassic World”, care a avut premiera pe marile ecrane în 2015.

Trailerul îl prezintă şi pe Owen Brady (Chris Pratt) alături de Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) discutând într-un bar despre o posibilă întoarcere în Isla Nublar, unde s-a desfăşurat acţiunea filmului „Jurassic World” (2015).

Însă, din acest trailer, pare că misiunea lor de a salva dinozaurii de pe insulă nu se desfăşoară conform planului. Chris Pratt apare strigând „Fugiţi!”, pentru ca apoi să apară în cadru mai mulţi dinozauri care aleargă în spatele său, înspăimântaţi de erupţii vulcanice.

Producţia acestui film a început în februarie în Londra, după care a continuat în Hawaii.

Filmul „Jurassic World: Fallen Kingdom” este regizat de J.A. Bayona, care l-a înlocuit pe Colin Trevorrow, iar premiera producţiei cinematografice va avea loc pe 22 iunie 2018.

”Jurassic World” se află pe locul al patrulea în clasamentul producţiilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile - 1,67 miliarde de dolari. Cele patru filme din franciza ”Jurassic Park” au generat împreună încasări de peste 3,6 miliarde de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.