Primul trailer al „Megalopolis”, filmul lui Francis Ford Coppola, fără a dezvălui cu adevărat nimic despre intrigă, prezintă o scenă spectaculoasă de două minute în care apare eroul acestui film futurist, interpretat de Adam Driver.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Le pacte, compania responsabilă cu distribuţia în Franţa, a profitat de lansarea primului trailer al filmului „Megalopolis” pentru a dezvălui într-un comunicat de presă liniile generale ale scenariului a ceea ce ar putea face senzaţie pe Croazetă: „Megalopolis” este o epopee romană plasată într-o Americă modernă imaginară aflată în plină decadenţă. Oraşul Noua Romă trebuie neapărat să se schimbe, ceea ce creează un conflict major între Caesar Catiline, un artist genial cu puterea de a opri timpul, şi primarul arhiconservator Franklyn Cicero. Primul visează la un viitor utopic ideal, în timp ce al doilea rămâne ferm ataşat de un status quo regresiv care protejează lăcomia, privilegiile şi miliţiile private. Fiica primarului, Julia Cicero, îndrăgostită de Caesar Catilina, este împărţită între cei doi bărbaţi şi va trebui să descopere ce crede ea că este mai bine pentru viitorul omenirii".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Această poveste "coliseană" a fost pregătită timp de patru decenii de Coppola, care a finanţat această frescă din banii săi, în valoare de 130 de milioane de euro, şi care, potrivit primelor indicii, ne va plonja într-o Americă pe cât de modernă, pe atât de imaginară.

Aşa cum se întâmplă adesea în cazul regizorului filmelor „The Godfather” şi „Apocalypse Now”, distribuţia nu va lăsa pe nimeni indiferent. Alături de Adam Driver se vor afla Giancarlo Esposito (Franklyn Cicero), Nathalie Emmanuel (Julia Cicero), Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Jason Schwartzman, Talia Shire, Grave Vanderwaal, Kathryn Hunter şi Dustin Hoffman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.