Documentarul „A-ha The Movie”, despre celebra trupă pop norvegiană, va avea premiera mondială la festivalul Tribeca, pe 12 iunie, iar joi a fost lansat trailerul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa „Take On Me”, lansată în 1984, însoţită de un videoclip inovator realizat de Steve Barron, este încă una dintre cele mai ascultate vreodată.

Documentarul urmăreşte trupa pe o perioadă de patru ani, spunând povestea a trei tineri care au reuşit să îşi îndeplinească visul. Când „Take On Me” a ajuns pe primul loc în topul american Billboard, acel vis a devenit realitate. 

După 35 de ani, A-ha încă susţine concerte şi turnee, însă, dincolo de scenă, cei trei nu mai sunt atât de apropiaţi. Ei se întâlnesc doar pe scenă. Filmul portretizează provocările de ordin creativ şi dinamica personală a celor trei. 

„A-ha The Movie” este regizat de Thomas Robsahm („Punx”). El va fi lansat în pieţe ca Japonia, Coreea de Sud, Polonia, Norvegia, Suedia şi Danemarca, Germania şi Austria, dar va fi prezentat şi de mai multe posturi de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.