Primele imagini din thrillerul psihologic „Nightmare Alley”, regizat de Guillermo del Toro pe baza romanului omonim scris de William Lindsay Gresham, cu actorii Bradley Cooper şi Cate Blanchett în rolurile principale, au fost lansate de Searchlight Pictures.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, care urmează să ruleze în cinematografe din 17 decembrie, îi are în centrul pe Stan Carlisle (interpretat de Cooper), un circar ambiţios care manipulează cu uşurinţă oamenii cu câteva cuvinte bine alese, şi pe dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett), psihiatru care este chiar mai periculos decât el.

Din distribuţie fac parte Willem Dafoe, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Rooney Mara, Holt McCallany, Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen, David Strathairn şi Clifton Collins Jr.

„Nightmare Alley” este primul lungmetraj de ficţiune regizat de Guillermo del Toro după „Shape of Water” (2017), care a fost recompensat cu patru trofee Oscar, inclusiv pentru regie şi cel mai bun film.

În 2019, cineastul declara pentru Collider: „Este prima mea şansă să fac un film adevărat despre dedesubturile societăţii. Nu există elemente supranaturale. Este doar o poveste adevărată întunecată”.

Filmul este scris de del Toro şi Kim Mogan. Cineastul este şi producător împreună cu J. Miles Dale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.