Primele imagini din lungmetrajul „The Prom”, adaptare a musicalului de pe Broadway regizată de Ryan Murphy, cu Meryl Streep, James Corden şi Nicole Kidman în distribuţie, au fost lansate de Netflix cu două luni înainte de premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dee Dee Allen (Meryl Streep) şi Barry Glickman (James Corden) sunt actori cunoscuţi în New York, însă se confruntă cu o situaţie de criză: noul lor spectacol scump de pe Broadway este un fiasco total, iar acest lucru le ameninţă cariera.

Între timp, într-un mic oraş din Indiana, eleva de liceu Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) are o problemă: în ciuda sprijinului oferit de directorul liceului (Keegan-Michael Key), şeful PTA (Kerry Washington) i-a interzis să participe la bal cu prietena ei, Alyssa (Ariana DeBose). Când Dee Dee şi Barry decid că situaţia Emmei este momentul perfect pentru a-şi salva imaginea, pornesc la drum cu Angie (Nicole Kidman) şi Trent (Andrew Rannells), o pereche de actori cinici care caută să-şi propulseze carierele.

Când acţiunea lor eşuează în mod neaşteptat, viaţa celor patru se întoarce cu susul în jos în timp ce se îşi adună puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să poată sărbători cine este cu adevărat.

Regizat de Ryan Murphy şi avându-i în distribuţie şi pe Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Logan Riley, Nico Greetham, Sofia Deler şi Nathaniel J. Potvin, „The Prom” este o adaptare a spectacolului realizat de Chad Beguelin, Bob Martin şi Matthew Sklar.

Scenariul filmului e semnat de Bob Martin şi Chad Beguelin.

Ryan Murphy, Dori Berinstein, Bill Damaschke, Alexis Martin Woodall şi Adam Anders sunt producători.

Lungmetrajul va fi lansat de Netflix pe 11 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.