Primele imagini din „A Quiet Place: Part II”, continuarea thrillerului regizat de John Krasinski, cu Emily Blunt în rol principal, au fost lansate miercuri de Paramount.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia noului film, continuarea celui din 2018 care i-a adus lui Blunt premiul Sindicatului actorilor americani şi a fost nominalizat la Oscar pentru sunet, fac parte Millicent Simmonds şi Noah Jupe, care au jucat şi în primul lungmetraj, dar şi Cillian Murphy, cunoscut din serialul „Peaky Blinders”.

Krasinski a scris şi regizat „A Quiet Place”, în care a şi jucat. Filmul a avut un buget de 20 de milioane de dolari şi a generat încasări la nivel global de 340 de milioane de dolari. Lungmegtrajul s-a bucurat şi de critici favorabile şi a primit şi o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai bună coloană sonoră (Marco Beltrami).

„A Quiet Place: Part II” va fi lansat în martie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.