Prima victimă identificată în urma atacului terorist care a avut loc luni seară în Manchester este Georgina Callander, este o tânără în vârstă de 18 ani, admiratoare înfocată a cântăreţei Ariana Grande, care a fost extrem de încântată după ce s-a fotografiat alături de artista americană în 2015, informează telegraph.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Georgina Callander s-a fotografiat cu Ariana Grande în 2015 şi a publicat mesaje pe Instagram în care a vorbit despre bucuria pe care a resimţit-o atunci când şi-a întâlnit idolul. 

A studiat la colegiul Runshaw din Lancashire.

Reprezentanţii colegiului au confirmat decesul tinerei: ”Cu o tristeţe enormă am aflat că unul dintre oamenii care au murit în atacul de luni din Manchester era un elev de-al nostru”. 

”Georgina Callander era o fostă elevă de la Bishop Rawstorne, studia la noi în anul al II-lea, în cadrul unui curs de Îngrijiri medicale şi sociale. Compasiunea, gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia Georginei, prietenii ei şi toţi aceia care au fost afectaţi de această tragedie”. 

”Oferim orice formă de sprijin care este posibilă în această perioadă tragică, inclusiv şedinţe de consiliere cu dedicata noastră echipă de sprijinire a elevilor”.

Prietenii Georginei au publicat mesaje emoţionante pe reţelele de socializare în care au deplâns moartea colegei lor, care iubea muzica pop şi mergea adeseori la concerte şi spectacole.

Atunci când a întâlnit-o pe Ariana Grande în urmă cu doi ani, ea a publicat următorul mesaj: ”Îţi mulţumesc pentru tot, dragostea mea, îmi vei lipsi”.

Înainte de concertul de luni seară, Georgina Callander a publicat un mesaj pe Twitter: ”Sunt foarte entuziasmată şi abia aştept să te revăd mâine”.

Ea ştia că urma să asiste la acest concert încă din 2016 şi a spus că era nerăbdătoare să o vadă încă o dată pe Ariana Grande pe scenă.

Prietenii spune despre Georgina că era ”cel mai blând dintre suflete” şi că ”putea să electrizeze o încăpere prin simpla ei prezenţă”.

”Odihneşte-te în pace, Gina. Te iubesc atât de mult, meritau să ai lumea la picioare. Sunt atât de norocoasă că te-am întâlnit şi cunoscut”, a scris una dintre pritenele tinerei decedate.

Actorul Sean Maguire s-a întâlnit cu Georgina Callander la începutul acestui an. 

”Tocmai o întâlnisem pe această fată în aprilie. Era atât de tânără şi de dulce. A fost ucisă noaptea trecută în Manchester. Transmit toată dragostea mea familiei sale şi familiilor tuturor celorlalte victime”, a scris actorul pe Twitter.

22 de persoane au fost ucise şi alte 59 au fost rănite în urma unei explozii cu bombă comisă de un sinucigaş pe Manchester Arena, luni seară, în timpul concertului susţinut de Ariana Grande.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.