Prima pelerină purtată de actorul Christopher Reeve în filmul "Superman" a fost vândută luni, la Los Angeles, pentru suma de 193.750 de dolari, a anunţat Julien's Auctions.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, şase pelerine roşii au fost folosite pentru turnarea filmului, lansat în 1979. 

Printre cele 400 de obiecte puse în vânzare, numeroase costume din "Star Trek" şi-au găsit cumpărători, precum uniforma purtată de actorul Patrick Stewart în rolul căpitanului Jean-Luc Picard, vândută contra sumei de 28.800 de dolari, sau costumul purtat de Leonard Nimoy (interpretul personajului Spock) în "Star Trek: Deep Space Nine", vândut cu 20.000 de dolari, scrie Le Figaro.

Salopeta purtată de actorul Dan Akroyd în "Ghostbusters II" a fost vândută pentru 32.000 de dolari, adaugă Julien's Auctions, casă specializată în sevenire şi obiecte de colecţie legate de Hollywood şi vedete de cinema. 

Iniţial anunţată în programul licitaţiei, pipa fumată de hobbitul Bilbo Baggins (interpretat de Ian Holm) în filmul "Stăpânul inelelor" nu a fost vândută. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.