Lisa Borders a demisionat din funcţia de preşedinte al Time's Up, după ce fiul ei a fost acuzat de comportament sexual neadecvat, a anunţat organizaţia joi seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Hollywood Reporter, în comunicatul transmis se arată: „Time's Up susţine fără echivoc toţi supravieţuitorii hărţuirii şi abuzului sexual. Vineri, Lisa Borders a informat membrii conducerii Time's Up că fiului ei i-au fost aduse acuzaţii de agresiune sexuală pe un forum privat. În 24 de ore, Lisa a luat decizia de a demisiona ca preşedintă şi CEO al Time's Up şi am fost de acord că este hotărârea potrivită pentru toate părţile implicate. Toate acţiunile noastre au fost consude pe deplin de sprijinul nostru pentru supravieţuitori”.

Los Angeles Times a fost prima publicaţie care a transmis informaţia - o femeie în vârstă de 31 de ani din Santa Monica a scris pe Facebook că fiul lui Borders a avut un comportament neadecvat faţă de ea. Avocatul fiului lui Borders a negat vehement acuzaţiile.

Borders şi-a anunţat demisia după mai puţin de patru luni de la preluarea funcţiei. COO Rebecca Goldman este acum CEO interimar. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.