Lisa Borders a demisionat din funcţia de preşedinte al Time's Up, potrivit anunţului ei şi al organizaţiei, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Borders a renunţat la acest post din cauza unor probleme de familie, a afirmat ea într-un comunicat. Rebecca Goldman, COO al Time's Up, va fi noul preşedinte interimar. 

"Pe măsură ce Time’s Up continuă să crească, sunt mândră de munca pe care am făcut-o pentru dezvoltarea ei", a spus Borders. "Din nefericire, cu mare regret trebuie să demisionez din Time's Up pentru a mă dedica familiei. Apreciez oportunitatea care mi-a fost oferită pentru a susţine misiunea şi sper ca eforturile mele să continue să inspire". 

"Cu recunoştinţă pentru activitatea ea, Time's Up acceptă şi sprijină decizia Lisei Borders de a demisiona din funcţia de preşedinte", se arată într-un comunicat al organizaţiei. "Ştim că a fost decizia corectă pentru Lisa ca şi pentru organizaţie. Rebecca Goldman, chief operating officer, va fi preşedintele interimar. Ne menţinem ferm misiunea de a crea siguranţă, corectitudine şi demnitate la locul de muncă pentru toate femeile". 

Borders a fost numită prima preşedintă şi CEO a Time's Up  în octombrie, la 10 luni de când organizaţia a fost creată. Înainte, ea a fost preşedinta Asociaţiei Naţională de Baschet a Femeilor. 

Time’s Up a fost înfiinţată în ianuarie 2018 după acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit aduse lui Harvey Weinstein, Kevin Spacey şi Matt Lauer. Printre celebrităţile care sprijină mişcarea se numără Shonda Rhimes, Eva Longoria, Reese Witherspoon şi Ava DuVernay.

Până în prezent, Time’s Up Legal Defense Fund a ajutat aproape 4.000 de femei şi bărbaţi care au fost afectaţi de abuz sexual, hărţuiri sau discriminare la locul de muncă. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.