Netflix a organizat, sâmbătă, un eveniment global pe covorul roşu pentru a celebra premiera mondială "Stranger Things 4", la Netflix Studios din Brooklyn, New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiecţia a început cu declaraţiile lui Ted Sarandos şi ale Belei Bajaria de la Netflix, urmaţi de Shawn Levy şi Matt & Ross Duffer. Seara a fost încheiată cu o petrecere la care au luat parte distribuţia, realizatorii şi invitaţii, sărbătorind astfel premiera serialului la Netflix Studios Brooklyn.

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Eduardo Franco, Matt şi Ross Duffer (realizatori/ producători executivi/ scenarişti/ regizori), Shawn Levy (producător executiv/ regizor) şi alţi membri ai echipei au fost prezenţi la premiera mondială a "Strange Things 4".

Doi creatori din conţinut din România au fost prezenţi pe covorul roşu: Speak şi Ştefania Cristina.

Au trecut şase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare şi distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicaţiile vieţii de liceu nu le-au uşurat existenţa. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă şi înspăimântătoare ameninţare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei ameninţări ar putea pune capăt, în sfârşit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Primul volum are premiera pe 27 mai, iar cel de-al doilea pe 1 iulie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.