Pregătirile pentru ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul continuă, organizatorii lansând recent apelul pentru înscrierile în competiţia de scurtmetraje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 17-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul este programată să aibă loc în perioada 10 - 16 august, la Sfântu Gheorge (Delta Dunării).

Înscrierile pentru competiţia de scurtmetraje pot fi făcute pe site-ul festival-anonimul.ro. Până pe 15 mai pot fi înscrise scurtmetraje de ficţiune şi animaţie, româneşti sau străine, cu o durată de maxim 30 de minute, produse după data 1 ianuarie 2019.

Selecţia va fi făcută de criticul de film Ionuţ Mareş şi va fi anunţată după data de 12 iunie.

Trofeul Festivalului Anonimul, premiul pentru „cel mai bun scurtmetraj de ficţiune”, respectiv premiul pentru „cel mai bun scurtmetraj de animaţie” vor fi acordate în baza voturilor exprimate de publicul prezent la festival, în timp ce Fundaţia Anonimul va acorda Premiul „Ovidiu Bose Paştină”.

Detalii despre ediţia Anonimul 2020 vor fi comunicate de organizatori în lunile următoare, respectând toate indicaţiile autorităţilor privind desfăşurarea evenimentelor cu public. 

Festivalulul Internaţional de Film Independent Anonimul este un eveniment organizat de Fundaţia Anonimul şi Asociaţia FAMart.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.